Joan Jordi Roura culmina amb un èxit la Copa Federació a La Roca

VEGEU LES CLASSIFICACIONS AQUÍ

La Copa Federació, que ha arribat a la tercera i darrera etapa amb el torneig del dimarts, 10 d’octubre, a Golf La Roca, ha culminat amb un èxit esclatant de Joan Jordi Roura, guanyador absolut del torneig amb un total de 40 punts stableford.

Roura ha estat el més regular en una diada espectacular, a un camp que dóna molt joc i amb un temps marcat per una calor atípica per aquesta època de l’any. El guanyador l’hi ha tret tres punts al segon, l’extennista Tomàs Carbonell, i quatre a un nombrós grup de cinc jugadors empatats amb el camp, amb 36 punts: Joan Perich, Albert Puigdollers, Andrés Manzano, Albert Masnou i Cándido Castellar.

Pel que fa a la classificació Scratx, el periodista de La Vanguardia Luis Buxeres ha imposat la seva qualitat, perquè malgrat jugar amb només 3 punts de bonificació ha fet un total de 32 punts, per davant de Perich (26) i l’exfutbolista Gerard López (24).

La Roca tanca el cercle del tres tornejos de la Copa Federació, després de Torremirona i Golf d’Aro, i cal recordar que hi haurà premis pels millors classificats comptabilitzant les dues millors tarjetes d’aquestes tres cites.

El guanyador del triangular ha estat Joan Jordi Roura, amb 77 punts, per davant de Jordi Rojals (73). En Scratx, el que ha sumat més ha estat Joan Perich, amb 48 punts dels seus dos millors resultats, per davant de Rojals i Jordi Ríos, ambdós amb 44 punts.

Desplaça cap amunt