Golf Lleida i RCG Cerdanya renoven la seva col·laboració amb PeriodistesGolf

El club del Segrià i el de la Cerdanya ofereixen descomptes importants als nostres associats a més de visitar-los en competició al 2024

Dos clubs catalans més han renovat el seu acord de col·laboració amb PeriodistesGolf per tal de poder gaudir de les seves instalacions en unes molt bones condicions pels nostres associats cara a final d’any i també al 2024.

La gerenta de Golf Lleida, Maria Ramis, es va mostrar molt satisfeta de recuperar la relació amb la ACPJG i ens conviden a visitar el camp al llarg del 2023 i conèixer de primera mà els canvis introduïts al camp per tal de fer-ho molt més divertit per als golfistes de hàndicaps mig i alt.

“Hem fet un canvi en el nom del club, i estem sanejats econòmicament i s’han fet unes reformes al camp perquè sigui més divertit per jugar-lo i tot això ha potenciat que vinguin més jugadors externs a jugar”, explica Ramis.

“Hem revitalitzat el club i ara ens agradaría que els socis de PeriodistesGolf s’apropessin a la instalació i el puguin conèixer de primera mà. Sempre es diu que Lleida està lluny, pero us animo a trencar aquest mite”, asegura.

“Gaudireu molt del camp, rodejat de vinyes i després podreu gaudir d’un gran servei de restauració de qualitat que us farà tornar, segur”, diu Ramis.

En l’acord signat ens comprometem a portar una competició oficial al 2024 de la que ja donarem informació a principis d’any, a més del cost del green fee pels que vulguin gaudir del camp en qualsevol moment de l’any.

Cerdanya quasi tot l’any

I aprofitant la visita de PeriodistesGolf al RCG Cerdanya, amb motiu de la Pirenenca, també hem pogut tancar un nou acord amb el club, gràcies a les gestions del seu gerent, Joan Porta, i també agraïr a la Junta presidida per Alejandro Andreu.

L’espectacular recorregut del RCG Cerdanya el tindrem disponible pels nostres associats durant tot l’any a l’excepció de Setmana Santa i el mes d’agost, que és d’ús exclusiu pels socis, i es podrá jugar amb un descompte important la resta del 2023 i tot el 2024.

Una relació que ja ve de lluny i que hem pogut renovar en bones condicions, apreciant l’esforç del mateix club que no té cap altre acord d’aquest tipus amb cap altre associació.

Tots els asociats podran conèixer les ofertes concretes en aquest dos camps en l’accès exclusiu a la web de PeriodistesGolf.

Desplaça cap amunt