Panoràmica Golf i PeriodistesGolf segellen un acord de col·laboració

L’estat del camp ha millorat significativament i els associats son benvinguts en aquest 2023 previ a una visita col·lectiva al 2024

El club castellonenc Panoràmica Golf ha canviat de propietat recentment i ha donat la direcció a Roger Jordana, que deixa la seva responsabilitat a Gaudí Reus Golf Club per agafar les regnes de Panoràmica, on ja treballa des de fa unes setmanes.

“Vull que els membres de l’ACPJG se sentin com a casa”, diu Jordana a qui visitem per conèixer les seves intencions de potenciar el camp, que ja es troba en molt bon estat i que puguem tornar de manera habitual com a associació i també de manera individual.

“Intentarem donar un nou impuls al camp, aconseguir més jugadors i en aquesta estratègia de creixement comptem amb l’ACPJG perquè gaudeixin de la instal·lació i vinguin a veure l’estat actual del camp i obrin el ventall de visitants”, explica Jordana.

L’acord aconseguit inclou tornar per disputar la nostra cita anual a Panoràmica en dues jornades de joc, un torneig de caràcter obert, i en unes molt bones condicions econòmiques, i també gaudir de la nova direcció del restaurant en un sopar de grup.

Celebrem l’interès de Panoràmica Golf d’obrir-nos les portes de bat a bat per gaudir de la seva instal·lació i poder estrènyer aquesta relació a partir del 2024 amb molt interessants ofertes als associats que donarem a conèixer properament.

Desplaça cap amunt