Peralada, més que un club de golf

Parlar de Golf Peralada és fer-ho d’un dels millors camps de golf d’Espanya, però també d’un extraordinari resort que suposa una experiència 360 graus per a tots els seus visitants. De fet, tal com expressa la seva Directora de Golf, Nuria Bech, el lema del club és GOLF IS ONLY THE EXCUSE (el golf és només l’excusa). Sens dubte, tots els golfistes que acudeixin a Peralada quedaran admirats per les bondats del seu recorregut, per l’excel·lent estat del camp, per la satisfacció de practicar el seu esport en divuit forats d’alt nivell, però també trobaran una sèrie d’instal·lacions i activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques úniques en el seu sector.

L’hotel de cinc estrelles, al costat mateix del camp; el Win Spa Peralada, ideal per a gaudir de diferents teràpies amb les propietats beneficioses del vi; el nou Celler Peralada; el Museu Castell de Peralada; el restaurant amb Estrella Michelin del Castell; el Casino… I un esdeveniment musical únic com el Festival de Peralada, que cada estiu obre les seves portes als millors intèrprets nacionals i internacionals. Un luxe en tota l’extensió de la paraula.

L’emblemàtic forat 18 amb el que finalitza un gran recorregut


Efectivament, Peralada és més que un club de golf. Però el golf és, sens dubte, un element vertebrador. No en va, presenta un magnífic recorregut de 18 forats amb una distància de 6.071 metres, par 71. Amb pocs desnivells, zones de llacs, riberes i arbres, és un camp apte per a tota mena de jugadors. El disseny dels forats és variat i d’exigència mitjana.

Té forats amb dogleg, amb obstacles naturals que obliguen a jugar amb estratègia i altres en els quals l’aigua és protagonista, la qual cosa combina dificultat i bellesa, com l’emblemàtic forat 18, un par 3 de 166 metres des de grogues que suposa un gran final a una magnífica experiència de joc.

Nuria Bech, gerent i directora de Golf, amb el seu equip de treball

Desplaça cap amunt