Golf Barcelona i l’ACPJG segellen un acord de col·laboració

Santi Rosell, president de Golf Barcelona, i Ramon Palomar, president de Periodistes Golf, segellen l'acord el mes de juliol del 2023.

Golf Barcelona, amb el seu president Santi Rosell, i el president de l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG), Ramon Palomar, han arribat a un acord perquè els socis de l’ACPJG puguin gaudir dels magnifics recorreguts Masia i Executive en unes condicions molt avantatjoses i beneficiar-se dels tornejos i competicions que s’organitzin d’ara endavant al club de Sant Esteve Ses Rovires.
“Per nosaltres és una bona oportunitat d’obrir el nostre camp a l’Associació i que pugui gaudir del club en unes bones condicions en una relació que ha de ser fructífera i duradora en el temps”, va dir el president Rosell.
Pel president de l’ACPJG, Ramon Palomar, “agraïm el tracte preferencial que ens dóna Golf Barcelona i espero que els nostres associats, en les condicions pactades, puguin gaudir-lo durant molt de temps i sentir-se part d’aquest club que fa tan bona feina en la promoció del golf”.
L’acord signat permet als socis de l’ACPJG gaudir del recorregut de 18 forats Masia i l’Executive de 9 forats en horari obert i també en un altre horari, a partir de les 13:00 hores, i fins i tot la possibilitat de jugar en cap de setmana.

Santi Rosell, president de Golf Barcelona, i Ramon Palomar, presidente de PeriodistesGolf, el mes de juliol del 2023

Santi Rosell, president de Golf Barcelona, i Ramon Palomar, president de l’ACPJG.


Per fer més fàcil les reserves, tots els socis hauran de realitzar-les a través de l’aplicació clapphouse, on comptaran amb una clau que els donarà accés a les sortides i podran fer-les de manera àgil i ràpida, per després passar pel club per abonar el green fee i en cas de necessitar-lo, el lloguer de cotxe o moto. L’acord serà anual i les tarifes de joc es regularan a raó de l’IPC a final d’any.

Desplaça cap amunt