Puigdollers conquereix Pals

VEGEU LES CLASSIFICACIONS

AMB 44 PUNTS, EL GUANYADOR MATXACA EL CAMP I DEIXA A 6 PUNTS A MASNOU I PALOMAR

López i Autet, els ‘Gerards’, feliciten al guanyador.

Gran exhibició d’Albert Puigdollers al tercer torneig de la Copa Associació, que finalment s’ha pogut jugar al Club de Golf de Pals després de la suspensió de la setmana anterior per una gran ventada a l’Empordà.

En una jornada finalment magnífica, sense ni rastre de vent, Puigdollers ha desplegar els seus millors cops entre pins i pinasses per guanyar amb un espectacular registre de 44 punts. El campió ha sumat una bona munió de pars i ha limitat al màxim les errades (no ha passat mai de 6 cops a cap forat) per deixar molt lluny, a 6 punts, als seus més immediats perseguidors, la dupla del diari Sport Albert Masnou i Ramon Palomar (38 punts). La quarta plaça l’han compartit Joan Perich i Jose Megía (37) i la sisena l’ha ocupada José Antonio Ros (36).

L’altre únic jugador que tampoc ha superat el 6 cops a cap forat, Perich, ha estat el primer a la classificació Scratx, amb 27 punts, els mateixos que Luis Buxeres, ambdós per davant de Puigdollers (26).

El camp de la Platja de Pals, després de les fortes ventades, ha presentat un excel·lent aspecte, amb els carrers ràpids, els greens nobles i, per què no dir-ho, alguns tees bastant avançats, cosa que ha propiciat bon resultats.

GLOBAL DE LA COPA ASSOCIACIÓ

En el global de la Copa Associació (comptabilitzant les dues millors puntuacions del tres tornejos celebrats: Peralada, Costa Brava i Pals), el guanyador absolut ha estat Albert Puigdollers, amb 83 punts stableford, per davant de Joan Perich, que amb 72 punts s’ha imposat per hàndicap als empatats Cándido Castellar, Benito Medina i Emilio Sales.

Perich també ha estat el millor en termes absoluts, ja que ha dominat la classificació scratx amb una suma de 52 punts, per davant dels 46 de Puigdollers i els 38 de Edelmiro Pascual i Jordi Rojals.

DARRERES ETAPES

Un cop finalitzada la Copa Associació, només queden dues etapes per completar el ‘tour’ 2023.

El dijous, 14 de desembre, el The Players al Gaudí Golf de Reus, i el dilluns següent, día 18, el tradicional torneig de Nadal i fi de festa (dinar, premis, regals i sorteig) al Golf Terramar de Sitges. Us hi esperem.

Desplaça cap amunt