Torremirona recapta 1.460 euros per a la Marató de TV3

Un any més, Torremirona Golf ha demostrat el seu caràcter solidari col·laborant amb la Marató de TV3, a la qual va lliurar els 1.460 euros recaptats amb l’organització d’un torneig Pro Am per parelles formades per un professional i un jugador amateur que es va disputar el diumenge 3 de desembre com a prèvia a la final del Catalunya Pro Tour 23 que es va jugar el dilluns dia 4.


Kilian Archelaguet, director de Torremirona Golf, va mostrar la seva satisfacció per l’èxit de la iniciativa i va destacar que “enguany hem vinculat la col·laboració amb la Marató amb la final del CatProTour, la qual cosa ens garantia la participació dels millors professionals catalans i un major interès dels golfistes amateurs, sens dubte el més important tractant-se d’un torneig benèfic”.


Torremirona va posar el camp a la disposició de la Marató, que enguany està dedicada a l’ajuda per a la Salut Sexual i Reproductiva, i va donar el 35% dels ingressos per greenfees a l’organització. La Federació Catalana de Golf va lliurar, igualment, el 35% dels greenfees dels professionals, que l’endemà es van mesurar en l’última prova del calendari del Circuit Catalunya Pro Tour’23 en la qual van participar un total de 36 jugadors.

En les magnífiques condicions del recorregut gironí, Marc Sabrià va ser el vencedor amb una volta de 70 cops i un cop d’avantatge sobre Xavier Ponsdomènech, i dos sobre Nacho Feliu i Erik Shukhart, que van compartir la tercera plaça.

Desplaça cap amunt