Rècord de participació a la nova Pirinenca

VEGEU RESULTATS DE CERDANYA

VEGEU RESULTATS DE FONTANALS

VEGEU RESULTATS DE ARAVELL

VEGEU RESULTATS DE LA COMBINADA

Hi havia ganes de golf després de les vacances i setembre ha estat un mes de gran activitat de l’Associació amb fins a cinc tornejos, dos pertanyents a la Copa Federació (Torremirona i D’Aro) més els tres camps de la Pirinenca.

L’èxit de participació ha estat espectacular, especialment en la Nova Pirinenca, que ha batut tots els rècords amb 103 sortides distribuïdes en 33 participants a Golf Cerdanya; 38 a Fontanals i 32 a Aravell, on el dinar amb lliurament de premis que l’Associació va poder oferir gràcies a la col·laboració del propi club i a l’acord amb Cellers Vallformosa va ser el colofó a tres grans dies de golf, companyerisme i amistat.

Els tres camps estan en unes condicions impecables que han facilitat els grans resultats dels companys que han aconseguit els primers llocs i deixen sense excuses als que s’han folrat de cops. Entre els primers, el guanyador absolut stableford, Jordi Ríos, que es troba en un estat de forma brutal, i el guanyador scratx, segon a la classificació, el nostre sènior entre els sèniors, José María Porcioles, que a punt de complir 79 anys s’ha cruspit el tres “campazos” sense parpellejar. Edelmiro Pascual, l’altre veterà que s’acosta als vuitanta, també ha estat a dalt. Son un exemple de compromís i il·lusió amb l’Associació i de passió pel golf.

La Pirinenca 2023 deixa el llistó molt alt i demostra que la nostra Associació està més viva que mai, amb els socis desitjosos d’activitat i amb ganes de més i més golf. Des de ja, comencem a preparar la pròxima edició, a la que intentarem afegir més al·licients per a continuar batent rècords.

Desplaça cap amunt