Panoràmica deixa una gran lluita per la victòria final

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

L’icònic forat de la semi-illa.

Dos dies intensos de golf al camp castellonenc de Panoràmica s’han saldat amb una gran lluita, fins el final, per la victòria. Dos dels convidats han excel·lit, sobre tot el periodista i jugador local Francisco Borja Gayà, que amb un total de 85 punts stableford els dos dies (amb un magnífic 46 el segon, jugant per sota del par del camp) s’ha imposat, i també en la classificació scratch, amb 71 punts, 16 més que el primer dels nostres associats, Pedro Murga.

Pedro Murga, escalfant motors.

Però, per darrera de Gayà i per davant d’un altre convidat aportat per Manolo Flores, Juan Manuel Fernández (quart, amb 80 punts), la lluita entre els membres de PeriodistesGolf s’ha desfermat pel primer lloc entre Cándido Castellar, capaç de repetir el dijous els 41 punts del dimecres (per guanyar amb 82 punts) , i Max Jiménez, que ha mostrat una gran regularitat sumant 81 punts (41 i 40) en la dues magnífiques jornades a Panoràmica, que com sempre ens ha acollit amb el millor dels somriures.

Max Jiménez, segon classificat de l’ACPJG.

El camp, més verd i molsut que la majoria de recorreguts catalans, ha presentat un gran aspecte i ha permès excel·lents resultats. El dimecres, fins a 11 jugadors van guanyar al camp, i el dijous ho han fet un total de sis.

La duresa de la competició la reflecteix el fet que Andrés Manzano, líder el primer dia amb 42 punts, no ha pogut repetir la seva gran actuació al segon (32) i se n’ha anat al sisè lloc. En contrapartida, és de justícia remarcar que al sorteig del sopar del dimecres, mentre el Barça empatava a Nàpols, Manzano va resultar agraciat amb dos green fee i una estada de una nit, per dues persones, a Panoràmica

Desplaça cap amunt