Xavi Castillo, rei del Roc 3

EL VETERÀ CONSOCI S’ENDUU LA VICTÒRIA AMB UNS BRILLANTS 42 PUNTS AL P&P DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ.

ARMENGOL, REYES I MEDINA ES QUEDEN A 5 PUNTS, PERÒ BENITO AMPLIA L’AVANTATGE A L’ORDRE DE MÈRIT.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS.

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT ACTUALITZADA.

Xavi Castillo, tot repassant les classificacions, feia satisfet el senyal de la victòria al dinar de germanor del Roc 3, el magnífic club de Pitch & Putt del Baix Llobregat. Podia estar satisfet, ja que el veterà consoci i amic Xavi havia aconseguit amansir i domar un camp que presenta tot tipus de dificultats en el seu variat, exigent i divertit recorregut. Res no va poder aturar, però, Castillo, que es va convertir en el veritable rei del Roc 3 amb una magnífica puntuació de 42 punts stableford.

Ningú no va poder estar a l’alçada del rei, que va puntuar a tots els forats i va enterrar putts inversemblants. Els seus acompanyants inclús afirmaven que es va deixar pel camí un parell de putts que pintaven molt bé.

Els 42 punts de Xavi Castillo van quedar lluny de l’abast d’un sòlid grup perseguidor que es va haver de conformar amb els rossegons. Joan Carles Armengol, Benito Medina i Alex Reyes van compartir la segona posició, amb 37 punts, i José A. Megia fou cinqué, amb 36.

Núvols de colors a Cervelló.

En un dia brillant, de molta calor i amb l’aparició sorprenent d’una mena d’arc de Sant Martí que s’assemblava més a una aurora boreal, cal destacar també els quatre birdies que es va marcar la Pilar Feito. Llàstima que els quatre ‘mèrdies’ –en pròpies paraules– que els van acompanyar li espatllessin la targeta, en definitiva amb 34 punts, els mateixos que un Edelmiro Pascual que, amb 32 punts scratch, va liderar la classificació ‘bruta’ juntament amb l’Armengol.

Cal destacar també que, amb el segon lloc compartit, Benito Medina (31 scratch, com Megia) va ampliar significativament el seu lideratge a l’Ordre de Mèrit 2024 de P&P, amenaçant així de reeditar el seu triomf de l’any passat. Després de guanyar també a Costa Daurada i Sant Cebrià, ara ja duu quasi 400 punts d’avantatge a Feito i Castillo, i més de 500 a Jorge de la Riva i José Antonio Ros. Haurem d’espabilar tots plegats.

Pili Feito, autora de 4 birdies.

La diada es va completar, com sol ser habitual, amb un bon dinar, inclòs en l’econòmic preu de 25 euros tot plegat.

El circuit de P&P es reprendrà el mes de setembre, el dia 25, quan tornem a un altre bon camp, el Hàndicap 1, a sobre de Llavaneres (Maresme). Però, mentrestant, segueix el calendari de golf gran, amb el Campionat de Catalunya per parelles del 3 de juliol a La Roca i, una setmana més tard, el Premium d’El Prat.

Garcia Guinda, al putt.

Rafa Morales, aproachant.

El dinar final de germanor.

Desplaça cap amunt