Rojals i Ros donen color al 5-3-5 de Golf d’Aro

Els dos jugadors dominen la quarta etapa del circuit amb 34 punts en una jornada llarga i aferrissada.

L’equip Paige Spiranac es manté líder però Jon Rahm reacciona i se situa a 9 punts a falta de Pals.

VEGEU LA CLASSIFICACIÓ DEL TORNEIG DE GOLF D’ARO.

VEGEU LES CLASSIFICACIONS DEL 5-3-5 A FALTA D’UNA JORNADA.

Jordi Rojals i José Antonio Ros van ser els dominadors del torneig de Golf d’Aro celebrat el dijous, 16 de maig, la quarta i penúltima etapa de la Copa 5-3-5 by Golf Estudio que tindrà un desenllaç emocionant el proper 11 de juny a Pals.

Rojals i Ros van donar color a una jornada llarga i que va contemplar una lluita aferrissada dels 26 participants no solament davant dels seus rivals sino amb un camp llarg, exigent però preciós, que va mostrar la seva millor cara i, a la vegada, amb les sortides més exigents possibles. Per això els dígits no van ser espectaculars. Els dos primers van entregar a la casa club targetes de 34 punts stableford, per davant dels 32 de Joan Maria Batlle, els 31 de José Miguel Aznar i José Carlos Sorribes i els 30 de Josep Maria de Porcioles, Ferran Imedio i Benito Medina.

La exigència del camp també es va traslladar a la classificació Scratch, liderada amb els 21 punts d’Aznar, dos més que Porcioles i quatre més que Rojals y Alfonso Gallardo.

EMOCIÓ PER EQUIPS

Pel que fa a la classificació per equips, la Copa 5-3-5 va registrar alguns moviments interessants. El Paige Spiranac, l’equip líder, va patir las absències de Jordi Ríos, Gerard Autet i Miguel Ruiz, i amb l’aportació del capità i suplent Joan Perich va poder sumar 78 punts. Pero l’equip Jon Rahm de Rojals (34), Batlle (32) y Aznar (31) va sumar de valent aquesta vegada (97) i s’ha situat segon, a només 9 punts d’un líder en perill. L’Adri Arnaus va baixar al tercer lloc, a 19 punts del primer, i el segueixen el Payne Stewart (a 25) i el Maurice Flitcroft (a 26), ara cuer però campió l’any passat. Tot està per decidir a Pals.

En les classificacions individual de la Copa 5-3-5, Albert Masnou i Jordi Casoliva lideran en hàndicap (128 punts), i Aznar mana amb autoritat a l’Scratch, amb 82 punts, 8 més que Alfonso Gallardo. Les lluites per les classificacions, com veiem, son tan aferrissades com el combat d’esgrima que van simular en la seva partida Paco Martínez i Joan Carles Armengol.

UNA MICA MÉS DE RAPIDESA I SERIETAT, SI US PLAU

I per acabar aquesta crònica de la magnífica jornada a Golf d’Aro, un club que sempre ens acull amb els braços oberts, voliem fer un parell d’apunts per millorar futurs tornejos.

Mai hem estat una associació que s’ha distingit pel joc ràpid, però això no vol dir que no haguem de seguir maldant perquè els tornejos no s’eternitzin, amb jornades de més de cinc hores, sobre tot en la modalidad estableford en la que acostumem a jugar. Si us plau, una mica de marxa en el nostre joc i evitem les distraccions innecessàries. Estar sempre preparats quan ens toca jugar, situar vehicles i bosses a la sortida dels greens i apuntar els resultats al tee del forat següents són coses bàsiques que ajuden a agilitzar el camp.

D’altra banda, ens preocupa una mica la quantitat de baixes de darrera hora que es produeixen entre les persones inscrites. En aquesta ocasió (només és un exemple), hi havia 33 inscrits i vam acabar jugant 26. Això és un maldecap pel club amfitrió (que perd slots pels seus clients), pels organitzadors i per la pròpia associació, que intenta tenir un tracte seriós i de prestigi amb el camps que ens acullen. Siguem seriosos també en aquestes situacions, més enllà dels inevitables imprevistos que sempre poden sorgir.

Desplaça cap amunt