Bustamante triomfa a Vallromanes

EL ‘PATO’ ÉS L’ÚNIC QUE GUANYA AL CAMP, AMB 37 PUNTS, PER DAVANT DE FEITO (36) I GONZALVO (34).

VEGEU AQUÍ ELS RESULTATS

VEGEU AQUÍ L’ORDRE DE MÈRIT ACTUALITZADA

Patricio Bustamante ha estat aquest dimecres, 8 de maig, l’únic capaç de derrotar el camp llarg del Pitch&Putt de Vallromanes. El ‘Pato’ Bustamante ha fet efectiva la seva particular operació triomf en guanyar amb un total de 37 punts stableford, un per davant de Pilar Feito i amb tres punts més que el renascut Jordi Gonzalvo, tercer amb 34.

El magnífic estat del camp, amb els greens un pèl lents, i un dia lluminós de sol resplandent, han propiciat una gran jornada de golf, que només han pogut gaudir el 15 jugadors participants. Per darrera del trio capdavanter s’han situat, amb 33 punts, Albert Masnou i Xavi Castillo (aquest amb 22 punts a la primera volta), seguits de Jorge de la Riva (31) i el doble guanyador de les Ordres de Mèrit de l’any passat, Benito Medina (30).

Amb 28 punts han compartit el setè lloc Carles Garcia Guinda, José Antonio Ros, Joan Carles Armengol i un Joan Jordi Roura que, jugant amb deute de hàndicap (+1) , ha estat el guanyador de la classificació Scratch amb 29 punts nets, 4 més que Masnou i Medina.

Destacar també la figura de Baltasar Dicente, exultant malgrat els seus minsos 24 punts perquè el dia abans, 7 de maig, havia celebrat el seu 80è aniversari. Moltes felicitats a ell i a tots els veterans que honoren el P&P amb la seva pertinaç presència.

Desplaça cap amunt