Vallformosa renova com sponsor principal de l’Associació

L’Associació i Cellers Vallfomosa han renovat el seu acord de patrocini, de manera que la prestigiosa productora de vins i caves catalans seguirà com sponsor principal de PeriodistesGolf. El nostre president, Ramón Palomar, i Silvia Rodríguez Rubio, Directora de Comunicació&PR de Vallformosa, van valorar com extraordinàriament positiu el primer any de col·laboració entre totes dues entitats i en el moment de la signatura del nou acord es van comprometre a ampliar i potenciar els objectius i accions a desenvolupar conjuntament.

Vallformosa patrocinará les tres grans cites de golf i lliurament de premis d’aquesta temporada, la final del torneig 5-3-5 a Pals l’11 de juny, la Combinada Pirinenca del mes d’octubre i el torneig de Nadal i fi de festa de Sitges, al desembre, el que permetrà a l’Associació oferir un millor servei i qualitat de producte als nostres socis. Igualment, PeriodistasGolf i Vallformosa estudiaran nous projectes de cara al futur que redundin en benefici de totes dues entitats.

Per a la nostra Associació és un orgull que Cellers Vallformosa renovi la seva confiança en els nostres valors i ens ajudi a continuar treballant en la promoció, difusió i pràctica del golf.

Una companyia de prestigi tradició i innovació

Vallformosa, amb més de 150 anys d’història, és una companyia elaboradora de vins i caves, on conviuen la tradició, innovació, sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants.

És un celler plenament proactiu en la millora de la gestió mediambiental. La reducció de les emissions contaminants, la reutilització de materials, el reciclatge, l’estalvi d’aigua o la col·laboració amb accions sostenibles són les principals línies d’actuació de Vallformosa a nivell mediambiental.

La qualitat dels vins i espumosos de Vallformosa es controla des de l’inici del cicle de la vinya. Per a mantenir aquesta qualitat de manera homogènia, utilitzen tecnologies i drons on monitoren el creixement i maduració dels fruits. A més, l’equip tècnic s’encarrega de visitar i dissenyar les actuacions fitosanitàries i vegetatives en totes i cadascuna de les parcel·les.

El Celler compta amb tres marques d’espumosos, Vallformosa, Mistinguett i Gran Barón i una de vi, Cultivare.

Desplaça cap amunt