Com registrar-se a la nova pàgina web

PeriodistesGolf

La nova pàgina web de PeriodistesGolf ja està en ple funcionament, des de principis del mes de juliol, i serà l’instrument principal de comunicació no només entre l’Associació i els camps de golf de Catalunya sino entre els propis associats.
La pàgina s’estructura en dos nivells, l’obert i el tancat, destinat aquest últim a les qüestions més privades dels membres de l’ACPJG. Per accedir a aquest nivell més privat, el sistema demanarà a l’usuari que es registri per poder entrar, per exemple, a la pestanya ‘Associació’ (on hi ha els Estatuts i el acords i convenis de joc amb el camps) i també per tramitar les inscripcions als tornejos a través del calendari de competicions. En aquests casos, apareixerà en pantalla el clauer d’accés restringit i una pàgina per validar-se. Aquesta d’aquí a sota.

Al camp d’usuari s’ha de posar l’adreça d’e-mail que volgueu fer servir, i al camp de contrasenya, el número de llicència federativa de golf. Amb això n’hi haurà prou per registrar-se i poder tenir accés a tots el racons de la web.
En cas de que el sistema us doni error serà perquè l’adreça no coincideix amb la que en el seu dia ens vau fer arribar a l’ACPJG. En aquest cas, feu-nos saber la nova al e-mail habitual d’inscripcions (inscripcions@periodistesgolf.cat) i de seguida la registrarem.

Desplaça cap amunt