Golf Estudio amplia el seu taller de muntatge i reparació de pals

Sempre atent a les necessitats dels golfistes, i al dia de les últimes tendències del mercat, Golf Estudio Barcelona ha anunciat l’ampliació del seu taller de pals i dels serveis que ofereixen en aquest.

La botiga oficial de la Federació Catalana de Golf, situada al Carrer Equador núm. 3 de Barcelona, ha reorganitzat l’espai dedicat al muntatge i reparació de pals per als seus clients i, com a conseqüència, ara disposa amb una major superfície i capacitat de magatzematge destinada al taller.

Conscient de la importància del pal a mesura, Golf Estudio Barcelona ha incorporat nova maquinària i noves marques de components, completant la seva oferta de marques líders fabricants de varetes (Graphite Design, Fujikura, Project X, HRZDUS, True Temper, KBS, etc.); tant de grafit per a drivers, fustes de carrer i híbrids, com de grafit i acer per als ferros i wedges. A més, els seus calaixos ara estan plens d’un gran assortit de grips de les marques capdavanteres (Golf Pride, Lamkin, Winn, SuperStroke, etc.), destinats a tots els pals de la bossa, i amb totes les talles disponibles.

Normalment acudim al taller de golf per a substituir una vareta doblegada o trencada, o canviar uns grips desgastats. Però també existeix la necessitat de revisar i retocar el loft i el lie dels pals, o comprovar les especificacions de les varetes. Però, quan venir? Especialment quan el jugador no està conforme amb el vol dels seus cops, si detecta que la bola fa una cosa estranya, com sortir-se de la seva trajectòria habitual, o quan per edat o algun contratemps hagi variat la seva velocitat de swing.

Una bona elecció per a progressar pot ser canviar la vareta de sèrie per una vareta premium. En Golf Estudio Barcelona treballen amb la tecnologia All-*Fit, un sistema de casquets que permet provar els nous caps de les diferents marques de drivers (Callaway Paradym, TaylorMade Stealth 2, Ping G430, Titleist SR, Cobra Aerojet, Srixon ZX Mk II…) muntades en una mateixa vareta premium, per a comparar el seu rendiment amb el jugador en la pista de pràctiques.

Canviar de vareta pot proporcionar major estabilitat i major consistència en el swing, la qual cosa es tradueix normalment en una major distància. I per a agilitzar l’operació, a la botiga han muntat pel seu compte el sistema en les varetes premium de Graphite Design. Perquè l’objectiu de Golf Estudio Barcelona és oferir el pal més perfecte, amb la vareta i el grip correctes, perquè a cada moment el golfista doni el millor de si mateix en el camp.

Desplaça cap amunt