Serres de Pals torna per la porta gran

El passat 16 de juny va ser un gran dia per al golf català, dons l’enyorat camp de Serres de Pals va reobrir les seves portes, dotze anys després del seu trist tancament, amb un espectacular recorregut de nou forats que farà les delícies de tots els golfistes.

Lluís Parera, director de Serres de Pals

És un retorn per la porta gran, ja que el nou Serres de Pals és molt més que un club de golf, encara que, això sí, el nostre esport serà la seva activitat principal. Per a això, el GOLF&SPORT SERRES DE PALS disposa de sis pistes de pàdel model “club10”, una de les millors instal·lacions del mercat, dos camps de Futbol 7 i 5 de gespa natural i un camp de futbol platja, camps de voleibol i tota classe de serveis, bar, restaurant i discoteca, que el converteixen en un Sport Club únic en la Costa Brava.

De totes maneres, el golf és i serà la seva ensenya més emblemàtica, amb un camp de 9 forats par 36 que discorre per zones de bosc mediterrani. És un camp accessible a jugadors de tots els nivells.

El recorregut és suau i modelat segons l’orografia del terreny original i s’ha conservat el disseny dels forats originals, inaugurats l’any 2000. Disposa de recorreguts per a jugadors de tots els nivells : del recorregut 32 de 3198 metres (blanques) al recorregut 18 de 1891 metres (taronges), passant pel 30 (grogues), 27 (blaves), 25 (vermelles) i 24 roses. Tots 6 recorreguts estan homologats per a la competició.
Les vistes són esplèndides destacant el poble Medieval de Pals, el Castell de Torroella de Montgrí i els típics paisatges de l’Empordanet.

Tot està pensat per a que Serres de Pals sigui, també, la porta d’entrada al golf per a molts aficionats d’altres esports, com el pàdel i el futbol, que s’acostin al club per a practicar els seus esports i descobreixin les bondats del golf. Per a això, la direcció del club donarà tota sèrie de facilitats amb immillorables ofertes en cursos d’iniciació i perfeccionament a la seva Escola de Golf.

La Junta Directiva de l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf va tenir l’honor d’inaugurar el recorregut del camp el mateix dia de la seva obertura i podem donar fe del seu immillorable estat. Tots nosaltres recordàvem l’anterior Serres de Pals i va ser un plaer reviure velles i grates sensacions en aquest renovat recorregut de dificultat mitjana i molt divertit de jugar. GOLF&SERRES DE PALS promet grans jornades de golf a tots els aficionats.

Desplaça cap amunt