Vallformosa, nou patrocinador, i amic, de l’Associació

PeriodistesGolf ha tancat un acord amb Cellers Vallformosa pel qual l’elaboradora catalana de vins i caves s’incorpora com a patrocinador principal a la nostra Associació.

La col·laboració de Vallformosa es va iniciar en la recent Pirinenca, on els comensals en el lliurament de premis del torneig que es va celebrar a Aravell Golf ja van poder degustar els seus excel·lents vins i cava.

Igualment, Vallformosa va proporcionar diversos premis consistents en ampolles de cava 150 Gran Reserva. Vallformosa serà, també, el proveïdor de vins i cava per al dinar i lliurament de premis del torneig de Nadal que se celebrarà en el Club de Golf Terramar de Sitges el proper 18 de desembre i per a la pròxima temporada s’estan estudiant diferents projectes que redundin en benefici de totes dues entitats i dels nostres associats.

Una història plena d’èxits

Vallformosa, amb més de 150 anys d’història, és una companyia elaboradora de vins i espumosos, on conviuen la tradició, innovació, sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants. El Celler compta amb tres marques d’espumosos Vallformosa, Mistinguett i Gran Baró, dos de vi, Conreés i Freyé, i el recent I’mperfect, el vi en llauna.

Exemple de renovació i adaptació als nous temps, la companyia no té finca ni vinya propis sinó que aposta per les més de 500 famílies viticultores que conreen la vinya minuciosament durant tot l’any amb el suport i l’ajuda de l’equip tècnic que vela per obtenir els fruits de la millor qualitat. Però no sols destaquen en qualitat, sinó també amb el compromís a nivell sostenible, reduint la petjada de carboni i amb el 100% del portfolio de productes aptes per a vegans.

Vallformosa ha estat guardonada com a millor celler en els Premis Vinari per tercer any consecutiu (2020, 2021 i 2022) i millor elaborador d’espumosos segons la Berliner Wine Trophy 2022.

Desplaça cap amunt