Golf Terramar obre les portes a PeriodistesGolf

Club de Golf Terramar

El Club de Golf Terramar i l’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG) han signat un acord de col·laboració pel qual tots els associats podran jugar al recorregut de Sitges en unes condicions molt avantatjoses durant tot l’any.

L’acord, signat pel gerent del club, Tomàs González, i el president de l’ACPJG, Ramon Palomar, permetrà gaudir d’un dels camps més espectaculars de Catalunya, molt a prop de Barcelona i amb el mar com a gran protagonista.

Golf Terramar ja compta amb una llarga relació amb PeriodistesGolf i en els darrers anys hem celebrat el torneig de final de temporada, com succeirà de nou aquest proper 18 de desembre, i animem tots els socis a reservar aquesta data per gaudir de la jornada de joc que tindrà continuació amb un dinar de germanor i lliurament de premis.

Les condicions exactes de l’acord amb Golf Terramar, que serà vigent durant tot el 2024, es podran consultar a la zona de socis, on apareixen els acords amb els diferents camps de Catalunya que ja hem signat.

Desplaça cap amunt