Jordi Gonzalvo imposa la seva veterania a Peralada

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DE PERALADA

En una jornada magnífica a l’Alt Empordà, només molestada una mica pel vent de darrera hora i del torn de tarda, el Peralada Golf ha estat aquest dijous, 26 d’octubre, amfitrió del primer dels tres tornejos de la Copa Associació 2023 de PeriodistesGolf, que s’ha resolt a favor del veterà del Barça i veterà en general, Jordi Gonzalvo, guanyador amb un magnífic total de 41 punts.

Gonzalvo s’ha imposat per un sol punt a un trio composat per Alfonso Gallardo, el local Cándido Castellar (ha dormit la camperitzada nit anterior al mateix poble) i Benito Medina. Joan Carles Armengol (39) i Jordi Casoliva (38) han estat els altres dos jugadores capaços de guanyar al camp.

Pel que fa a la classificació Scratx, els més fins han estat Gallardo (29 punts), Joan Perich (25) i Jordi Rojals (22).

El nostre company Jordi Alonso, que ha jugat al torn de tarda, ens ha enviat la seva particular crònica perquè ha estat a punt de fer història a l’associació. Diu així: “Avui, a punt de fer un Albatros!! La bandera l’ha rebutjat i he acabat amb eagle (forat 4). Al 17 també patejava per eagle però s’ha quedat en par”.

Però no tot són flors i violes. La crònica prosegueix així: “Seguint la dita: després de birdie, merdie… Després de l’eagle, 3 ratlles!”

Peralada Golf, que celebra els seus primers 30 anys, ha obsequiat a tots els participants no solament amb la seva habitual hospitalitat sino també amb una copa de cava de la seva magnífica producció.

El proper torneig de la Copa Associació serà el 8 de novembre al Golf Costa Brava, y el triangular es tancarà també a les comarques de Girona, a Platja de Pals, el 22 del mateix mes.

Desplaça cap amunt