La nostra expresidenta Núria Pastor, premiada a Madrid

El propassat dilluns, 9 d’octubre, va ser un dia important per la nostra consòcia Núria Pastor, que va ser distingida a Madrid amb un important premi. La Universitat Complutense, dins la Càtedra de Golf i Comunicació, va premiar Núria com el/la periodista més internacional d’Espanya en l’àmbit del golf.

No és per menys, perquè desde l’any 1974 fins a la seva jubilació de La Vanguardia, al 2013, Núria Pastor va viure a peu de camp i va explicar als lectors fins un total de 99 ‘Majors’ (tornejos grans), a més de moltes altres cites com poden ser 15 edicions de la Ryder Cup.

Des de la seva vida retirada a les terres garrotxines, Núria sempre explica que va tenir la sort -el do de l’oportunitat, millor dit- de seguir molt d’aprop la carreras de dos dels jugadors que han marcat època en el golf, com són Severiano Ballesteros i Tiger Woods.

Primer des de les pàgines de 4-2-4, Récord i Dicen, i després al llarg de molts anys des de La Vanguardia, la periodista va seguir com enviada especial 34 Masters d’Augusta, 37 Bristish (tots aquests consecutivament), 22 US Open i 6 Campionats de la PGA, a més de 15 Ryder Cup des de 1979 fins a la seva retirada.

Núria Pastor va ser presidenta de la nostra associació al llarg de 7 anys, a més de vicepresidenta mitja dotzena d’anys més. És autora del llibre del centenari del Reial Club de Golf de Sant Cugat i fou col·laboradora habitual de revistes del sector como Solo Golf, Golf Monthly i Fortuna Esports, així com del programa de TVE Estudio Estadio.

Desplaça cap amunt