Manel Jiménez atresora una nova victòria

EL MEMBRE DE LA JUNTA GUANYA EL THE OPEN AL RENOVAT LLEIDA GOLF AMB 37 PUNTS.

GALLARDO (GUANYADOR SCRATCH), IMEDIO, ARMENGOL I MORALES ES QUEDEN A DOS PUNTS EN UN GRAN DIA DE GOLF I CARGOLS.

VEGEU AQUÍ LES CLASSIFICACIONS

La gran diada de golf i cargols a les Terres de Ponent es va resoldre amb la victòria del tresorer de l’associació. Manel Jiménez va atresorar una victòria més al torneig The Open, amb el qual repreniem el contacte amb un magnífic camp lleidatà, que ha canviat la seva denominació anterior de Raimat per la de Lleida Golf & Country Club.

Malgrat aquest canvi, el recorregut segueix sent magnífic (i molt exigent), el tracte humà del club, exquisit, i el cargols que serveixen per aquelles contrades, insuperables.

En aquestes condicions, Jiménez va ser l’únic capaç de guanyar el camp, amb un total de 37 punts stableford, dos més que un nodrit grup perseguidor, amb 35 punts, format per Alfonso Gallardo i tres representants d’El Periódico: Ferran Imedio, Joan Carles Armengol i Rafa Morales.

Gallardo va ser el més fi en la classificació Scratch, amb 10 cops per sobre del par 73 del camp i 26 punts. Darrera d’ell, Jordi Rios (jugador de tardes) i José Miguel Aznar van acabar empatats a 21 punts.

Cal destacar la magnífica jornada, amb un temps fresc però asolellat, i una participació importante de 30 jugadors, cosa que anima a futures col·laboración amb Lleida Golf, un camp que no està tan lluny como moltes vegades es vol vendre i que d’altra banda, ens ofereix unes condicions molt bones als associats per anar-hi a jugar de tant en tant: 30 euros.

Desplaça cap amunt