Neix el Circuit Pitch & Plat

PRIMER TORNEIG DEL PITCH & PLAT A PORTAL DEL ROC (18 / 5 / 2023)

CLASSIFICACIONS

Aquesta temporada estrenem un nou circuit de P&P que, amb el suggerent nom de Pitch & Plat, uneix golf i gastronomia. Seran tres tornejos que es disputaran al Portal del Roc el dies 18 de maig, 14 de juny i 4 d’octubre (les dates ja están al calendari d’aquesta web).

Les sortides del tres tornejos serán a les 10.30 h. des de diferents tees (a tret) i després, pels qui ho vulguin, hi haurà un dinar de germanor. El preu será 15 euros per jugar i 16 euros el dinar al mateix club, que té fama de tenir un bon restaurant.

Les inscripcions pel proper dia 18 ja están obertes. Al moment d’enviar-les al mateix e-mail de sempre, cal fer constar si és amb dinar o sense.

Al final del circuit, els millors tindran un original premi. Dinaran ‘de gorra’ el tres primers classificats stableford i el primer classificat scratch (premis no acumulables). Sumaran els dos millors resultats dels tres tornejos.

Finalment, recordar que a Portal del Roc sempre ens tracten molt bé i que podem jugar allà els dies feiners per 15 euros identificant-nos como a membres de la Associació.

Desplaça cap amunt