El ‘new look’ de Lleida Golf

El golf lleidatà està d’enhorabona. Raimat Golf emprèn una evolució en la seva filosofia com a Club per a acostar la pràctica del golf a tots els seus socis i als aficionats que desitgin gaudir d’una experiència 360 graus pel que fa a l’activitat esportiva i social.

Sota el nom de Lleida Golf and Country Club, remarca la seva vinculació i compromís amb la ciutat i territori, manté el seu caràcter familiar i acollidor  i englobarà, amb el golf com a activitat principal i emblemàtica, altres esports com paddle, hípica i tot tipus de serveis complementaris en renovades instal·lacions, amb especial esment al restaurant, que ofereix una cuina de mercat amb productes de proximitat, i excel·lent qualitat gastronòmica. El seu menú diari és d’una relació qualitat-preu immillorable. 

El recorregut del camp, que s’estén al llarg d’un terreny entre vinyes que li doten d’una bellesa única, presenta algunes variacions per a millorar l’experiència dels jugadors. Manté, això sí, el seu emblemàtic par 3 del forat 6, triat pels federats catalans com el millor par 3 de Catalunya.

Els golfistes que l’han jugat ja saben de la seva singularitat i per els que encara no el coneixen és un repte que han de anotar en les seves agendes. D’altra banda, s’han suprimit alguns obstacles d’aigua i s’han millorat els seus carrers i greens per a facilitar el joc a tota mena de jugadors, ja siguin tècnics, pegadors o de precisió. Tots ells trobaran el seu lloc i moment a Lleida Golf and Country Club. Una renovada imatge d’un club emblemàtic que cal conèixer i gaudir en tota la seva extensió. 

Desplaça cap amunt