Pili Feito s’emporta el Pitch & Plat amb un ‘hole in one’ monumental

VEGEU LES CLASSIFICACIONS AQUÍ

L’equip de PeriodistesGolf derrota una altra vegada als Veterans del Barça al Portal del Roc

Pili Feito, recollint la bola embocada en un sol cop.

En una jornada final espectacular del triangular Pitch&Plat, celebrada com les dues precedents al magnífic recorregut de Portal del Roc, la nostra consòcia Pilar Feito ha estat la gran protagonista. Al forat 13 (fora supersticions) i amb un ferro 8, ha colpejat la bola amb tant d’encert que ha recorregut els 66 metres de distància amb una precissió milimètrica fins entrar dins del forat. Un espectacular ‘hole in one’ que ha estat abastament celebrat en aquell precís moment i després, al dinar de lliurament de premis, amb tres ampolles de cava que l’afortunada golfista s’ha encarregat de sufragar.

Aquets ‘forat en u’, que li ha reportat 5 puntets, ha ajudat sens dubte a que Pilar Feito acabés empatada al primer lloc amb Benito Medina, amb 40 punts cada u, per davant dels 39 de Paco Morales i Miguel Ángel Jiménez, els dos millors representants de l’equip de Veterans del FC Barcelona amb el que la nostra associació se enfrontava per segona vegada aquest any. A Mas Gurumbau, el mes d’abril, la victòria va ser per l’ACPJG, i aquest dimecres s’ha repetir, per un total de 330 punts a 313 sumats pels 10 jugadores escollits per cada capità.

El Pitch&Plat proposava el premi d’una gorra i, així mateix, dinar ‘de gorra’ a Portal del Roc, als tres primers classificats del triangular en la modalitat stableford i al primer classificat scratx, comptabilitzant les dues millors tarjetes dels tres dies. El podi stableford ha quedat constituït per la pròpia Pili Feito (76 punts), Benito Medina (75) i Patricio Bustamante (75), si bé en absència d’aquest darrer ha estat la quarta, Maria Lluïsa Jornet (71), la que ha dinat sense rascar-se la butxaca. En scratx, el que ha sumat més ha estat Joan Carles Armengol (61), que també s’ha endut la seva gorra.

Desplaça cap amunt