Quant dura una pilota de golf?

Quant dura una pilota de golf?

Potser no ho saps, per la qual cosa és una dada que pot fer-te un gran expert en la matèria. Les pilotes de golf tenen “data de caducitat”. Diversos estudis realitzats recentment revelen (i coincideixen entre ells) que una pilota de golf té un alt nivell de rendiment fins als 126 forats. En altres paraules, set voltes de 18 forats.

Fent comptes, i per a ser més específics, podríem dir que la vida útil d’una pilota de golf dura, aproximadament, una quantitat de 500 cops. S’estipula que, la majoria dels jugadors, no notaran la diferència en tots aquests cops.

Quins tipus de pilotes de golf existeixen?

Una vegada explicats els materials, el procés de fabricació i quant pot durar una pilota de golf, volem especificar, encara que ja hem anat donant pistes, quins tipus de pilotes de golf existeixen. La classificació és la següent:

Dues capes. El nucli d’aquesta mena de bola és tou, a diferència de la coberta que es fabrica de manera més resistent. Aquest tipus de pilota permet distàncies més llargues, no obstant això, és més difícil controlar els seus efectes i els possibles imprevistos que puguin sorgir. És, sens dubte, la bola preferida pels jugadors professionals i amateurs amb hàndicap baix.

Tres capes. Igual que la de dues capes, el seu nucli també és tou, diferenciant-se en el fet que la tercera capa està feta d’uretà, factor que fa que els jugadors de hàndicap mitjà solguin triar aquest model. Tot això, per a aconseguir un control molt major sobre els cops curts.

Dues capes sota compressió. A diferència de les anteriors el nucli és dur, i la seva coberta és tova. Això és el que fa que la formació d’aquestes boles sigui una mica complexa. La distància que s’aconsegueix amb aquesta mena de bola és menor, però, el jugador que la utilitza, és capaç de controlar millor els seus cops. Aquest tipus de boles són idònies per a jugadors amb hàndicaps alts, principiants que comencen a practicar aquest deporta ja que, no preval la força, sinó que es promou el control i l’ensenyament per a aconseguir l’efecte desitjat.

Multicapes. Les pilotes multicapes són peculiarment triades perquè, la variabilitat del seu embolcall adherides al nucli, fan dels cops més precisos. A major nombre de capes en el nucli, més incrementa la distància amb el drive, les capes intermèdies milloren el spin dels ferros. Finalment, quantes més capes exteriors, major control s’efectua en els cops curts.

Desplaça cap amunt