Rahm, l’esportista espanyol més ben pagat

El líder d’Europa a la Ryder Cup és l’esportista espanyol amb més ingressos obtinguts en el que portem de 2023. Curiosament, la Ryder Cup no li ha generat cap ingrés, ja que és una competició en la qual els participants no cobren per jugar-la, però la seva victòria en el Masters d’Augusta, a més d’altres tres tornejos guanyats i 10 top tens en la temporada, li donen al primer lloc d’un ránking dels cent esportistes espanyols millor pagats que el diari Marca ha fet públic.

Jon Rahm ocupa la primera posició, amb 21,3 milions d’ingressos únicament per la seva activitat esportiva, excloent publicitat, drets d’imatge o qualsevol altre concepte. En una classificació copada en un 90% per futbolistes, Rahm adquireix una dimensió de ‘megacrack’ mundialment reconegut. Els altres golfistes que apareixen en la llista són Sergio García, en el lloc 34è, amb uns guanys de 6,75 milions, i Eugenio López-Chacarra, en el lloc 87è i 2,4 milions.

Marc Márquez (3er amb 15 milions), Carlos Sainz (8è i 12M), Carlos Alcaraz (21è i 9,31M), Ricky Rubio (36è i 6,14 milions) i Fernando Alonso (45è i 5M) són uns altres dels esportistes espanyols amb una dimensió global que transcendeix el convencional.

Curiosament, el futbolista més ben pagat, segon en el ránking i amb 16 milions, és Koke, de l’Atlètic. I el jugador espanyol del Barça amb millor contracte és Ferran Torres, amb 10 milions, el número 14è en el rànquing.

Desplaça cap amunt