Rahm supera a Messi en la llista Forbes

Forbes ha publicat el rànquing d’esportistes més ben pagats en el que va d’any. Només Cristiano Ronaldo està per davant de Jon Rahm, que ha superat al millor futbolista de la història, Leo Messi, que ara ocupa el tercer lloc. Sens dubte, la clau està en el fitxatge per el LIV Golf, recolzat pel capital de l’Aràbia Saudita.


Jon Rahm ha guanyat 198 milions de dòlars en els camps de golf, més uns altres 20 milions en concepte de patrocinis i publicitat.
El contracte signat en el seu moment li va oferir una garantia de 350 milions d’euros, més premis. Tanmateix, tot això no ha estat suficient per igualar o superar al futbolista Cristiano Ronaldo, que en la seva aventura àrab ha ingressat 60 milions de dòlars pels seus contractes extraesportius, mentre que el golfista només suma 20.


És significatiu que Leo Messi estigui a una notable distància dels dos primers amb 135 milions de dòlars, 65 amb l’Inter de Miami i 70 pels seus contractes amb Adidas, Apple i altres marques a les quals aporta la seva imatge. En aquest cas, l’explicació és que va renunciar als super milionaris contractes de l’Aràbia Saudita per a seguir la seva carrera als Estats Units.

El rànquing

1.- Cristiano Ronaldo: 260 milions
2.- Jon Rahm: 218 milions
3- Lionel Messi: 135 milions
4.- LeBron James: 128,2 milions
5.- Giannis Antetokounmpo: 111 milions
6.- Kylian Mbappé: 110 milions
7.- Neymar: 108 milions
8.- Karim Benzema: 106 milions
9.- Stephen Curry: 102 milions
10.- Lamar Jackson: 100,5 milions

Desplaça cap amunt